Vizitatori

Inspiratie pentru gradina ta

EXPO FLOWERS & GARDEN , expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit va avea loc in perioada 08-11 martie 2018 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

De ce sa vizitati EXPO FLOWERS & GARDEN 2018?

Veti avea ocazia sa va intalniti cu profesionisti din domeniul gradinaritului si al amenajarilor peisagistice de la care puteti afla cele mai noi trend-uri in domeniu, dar si sfaturi utile atat pentru gradinarii incepatori, cat si pentru cei avansati.
Veti avea acces, prin intermediul produselor expuse de companille participante, la noutatile si tendintele in domeniul horticulturii, gradinaritului si a amenajarilor peisagistice.
Veti putea participa la conferinte, seminarii si workshop-uri care vor trata teme de actualitate din domeniu.

Program de vizitare:

08 – 10 martie 2018 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
11 martie 2018 (duminica): intre 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

SERVICII PENTRU VIZITATORI

  • Pentru ca sanatatea dumneavoastra este importanta pentru noi, pe intreg parcursul evenimentelor organizate, ROMEXPO va pune la dispozitie servicii de asistenta medicala. Puteti conta oricand pe noi, in orice situatie! Ambulanta este prezenta pe toata perioada de desfasurare a expozitiei.
  • Punctele Info sunt amplasate in interiorul pavilioanelor. Persoanele prezente in Punctele Info va vor oferi informatii utile despre amplasamentul firmelor expozante, planul pavilioanelor, agenda manifestarilor conexe, dar si informatii despre evenimentele desfasurate in aceeasi perioada in complexul expozitional Romexpo, contacte utile – sefi de pavilioane, manager de proiect.
  • Catalogul expozitiei poate fi achizitionat, contra cost, de la Dispecerat.
  • Puncte de alimentatie publica (click aici pentru a vizualiza harta cu restaurantele din Cetrul Expozitional ROMEXPO).
  • Lost & found – In cazul in care ati fost victima unui furt, va rugam sa va adresati echipei organizatorice care se afla pe toata perioada de desfasurare a targului la Dispecerat. Ei va vor ajuta sa anuntati cea mai apropiata sectie de politie. Contact manager proiect: 0757 065 658 – Carmen Blasutti.
  • 2000 de locuri de parcare disponibile.
  • Centrul expozitional dispune de locuri de parcare special create si rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, accesul acestora fiind gratuit. De asemenea, persoanele cu dizabilitati beneficiaza de intrare gratuita la targurile si expozitiile organizate de Romexpo.