Vă invităm la EXPO FLOWERS & GARDEN – expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit care va avea loc în perioada 02 – 05 aprilie 2020 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo – Pavilionul B2.

Inspiratie pentru gradina ta

De ce sa vizitati EXPO FLOWERS & GARDEN 2020?

  • Veti avea ocazia să va întâlniți cu profesioniști din domeniul grădinăritului și al amenajarilor peisagistice de la care puteți afla cele mai noi trend-uri în domeniu, dar și sfaturi utile atât pentru grădinarii începători, cât și pentru cei avansați.
  • Veți avea acces, prin intermediul produselor expuse de companiile participante, la noutățile și tendințele în domeniul horticulturii, grădinăritului și al amenajărilor peisagistice.
  • Veți putea participa la workshop-uri și ateliere de aranjamente florale cu flori naturale, artificiale și presate; workshop-uri de arhitectura peisagistică; seminarii și conferințe despre tendițele design-ului floral din 2020 – 2025; cursuri și concursuri de Ikebana, dar și alte tehnici de aranjamente florale.

Ediția din 2020 a EXPO FLOWERS & GARDEN se va defășura în aceeași perioadă cu evenimentele  CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Târg internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, MOBILA EXPO – Târg de mobilă, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I – Târg de obiecte de artă și antichități.

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.