Inspiratie pentru gradina ta

EXPO FLOWERS & GARDEN , expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit va avea loc in perioada 14-17 martie 2019 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Pavilionul B2.

De ce sa vizitati EXPO FLOWERS & GARDEN 2019?

Veti avea ocazia sa va intalniti cu profesionisti din domeniul gradinaritului si al amenajarilor peisagistice de la care puteti afla cele mai noi trend-uri in domeniu, dar si sfaturi utile atat pentru gradinarii incepatori, cat si pentru cei avansati.
Veti avea acces, prin intermediul produselor expuse de companille participante, la noutatile si tendintele in domeniul horticulturii, gradinaritului si a amenajarilor peisagistice.
Veti putea participa la conferinte, seminarii si workshop-uri care vor trata teme de actualitate din domeniu.

Program de vizitare:

14-16 martie 2019 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
17 martie 2019(duminica): intre 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.