Expozanti

EXPO FLOWERS & GARDEN, Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit va avea loc in perioada 14 – 17 martie 2019 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – in pavilionul B1.

Informatii utile Pavilion B1:

– regim inaltime: parter

– suprafata bruta: 11.905 mp

– inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m

– inaltime totala: 14,17 m

– cele doua pavilioane B1 si B2 sunt unite formand un corp comun, prin Pavilionul B3

– corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta (capacitate de aproximativ 500     persoane fiecare), care pot fi folosite pentru conferinte si lansari de branduri.

Ajunsa la a XI-a editie expozitia reprezinta o platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, care se adreseaza in primul rand importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor de flori si plante, comerciantilor, arhitectilor peisagisti si companiilor de peisagistica, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere.

RETROSPECTIVA 2018

In perioada 08-11 martie 2018, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ROMENVIROTEC, EXPOENERGIE, ANTIQUE MARKET si MODEXPO I adresate in atat publicului specialist, cat si publicului larg.

Targurile din perioada 08-11 martie 2018

 442 firme expozante        15.820 mp suprafata expozitionala

16.600 vizitatori     24 tari participante

Expo Flowers & Garden ofera oportunitati de vanzare si semnare de contracte, explorarea si patrunderea pe noi piete si sectoare din domeniu, stabilirea de contacte de afaceri, recrutarea de distribuitori si agenti de vanzare.

TEMATICA EXPOZITIEI:

  • Amenajare si intretinere gradini, terase, balcoane, pergola aranjamente florale (flori taiate, seminte si rulouri de gazon, arbori si arbusti ornamentali, seminte si bulbi, tratamente fitosanitare, unelte, produse ingrijire horticultura, mobilier gradina, ornamente gradina, elemente design: iazuri, cascade, fantani, stancarii)
  • Peisagistica (consultanta, proiectare)
  • Bursa de flori (flori taiate, flori in ghiveci, rulouri de gazon)

De ce sa participati la EXPO FLOWERS & GARDEN?

  •  Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
  • Veti intalni potentiali clienti si parteneri din industrie;
  •  Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
  •  Pe durata celor patru zile ale targului vor fi organizate conferinte si seminarii, concursuri si workshop-uri dedicate in special vizitatorilor specialisti;
  •  Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Atentie!!

Este permisa vanzarea produselor/ serviciilor cu respectarea legislatiei in vigoare in Romania. Respectarea legislatiei este in sarcina expozantului.

Organizatorul asigura paza generala numai in afara pavilionului / spatiului exterior in afara programului zilnic, fara a fi raspunzator pentru securitatea produselor expuse. Se recomanda asigurarea bunurilor sau asigurarea personala. In cazul in care unul dintre bunuri este furat, expozantul este obligat sa anunte imediat Biroul de Politie. Expozantul este responsabil pentru securitatea bunurilor in timpul programului zilnic.

Program de vizitare:

14-16 martie 2019 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
17 martie 2019(duminica): intre 10.00-16.00

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere. Click aici pentru harta RATB.

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 3 ron/ora